Van idee tot realisatie

Jouw partner voor Webdesign, Websites en Integraties in Zwolle

Ben je klaar om je online aanwezigheid en verkoop te verbeteren? Bij Foxbranding in Zwolle zijn we er om jou te helpen. We zijn geen stijve pakken die praten over cijfers en ROI. Nee, wij zijn jouw webdesign-experts, klaar om jouw website naar een hoger niveau te tillen en samen successen te vieren!

Op zoek naar een professioneel webdesign bureau in Zwolle?

Bij FoxBranding zijn we jouw betrouwbare partner voor het bouwen van websites, het ontwerpen ervan en het integreren van essentiële functionaliteiten.

Met onze uitgebreide expertise op het gebied van webontwikkeling en design zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Onze SEO-experts werken samen met ons ontwerpteam om een website te creëren die niet alleen mooi oogt, maar ook hoog scoort in de zoekresultaten.

We begrijpen dat elke onderneming uniek is, daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Of je nu een eenvoudige informatieve website nodig hebt of een complexe e-commerce oplossing, wij hebben de technische kennis en creatieve vaardigheden om jouw visie tot leven te brengen.

Daarnaast streven we naar naadloze integraties met andere systemen en tools die essentieel zijn voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om het koppelen van een CRM-systeem, het implementeren van een betalingsgateway of het synchroniseren van voorraadbeheer, wij zorgen ervoor dat jouw website moeiteloos samenwerkt met de tools die jij gebruikt.

Onze website diensten op een rijtje:
Webdesign

We creëren aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke ontwerpen die passen bij jouw merkidentiteit en doelgroep. Wij zorgen ervoor dat jouw website een professionele uitstraling heeft en aansluit bij jouw specifieke wensen en behoeften.

Web ontwikkeling

Wij bouwen WordPress websites die voldoen aan de nieuwste web standaarden. We zorgen voor een vlotte gebruikerservaring, snelle laadtijden en responsiviteit op alle apparaten.

WooCommerce

Met WooCommerce creëer je eenvoudig een professionele webwinkel, beheer je producten, betalingen en verzendingen. Volledig aanpasbaar en schaalbaar voor jouw bedrijf.

E-mail

Bereik succes op het Bol.com-platform in Zwolle met onze optimalisatie diensten. We verbeteren product vermeldingen, optimaliseren teksten en afbeeldingen en helpen je om de concurrentie te overtreffen en je omzet te verhogen.

SEO-optimalisatie

Onze SEO-experts zorgen ervoor dat jouw WordPress-website geoptimaliseerd is voor zoekmachines. We implementeren relevante zoekwoorden, optimaliseren de paginasnelheid, verbeteren de sitearchitectuur en implementeren andere SEO-best practices om jouw website hoger te laten ranken in de zoekresultaten.

Plugin-Integratie

We integreren verschillende plugins om extra functionaliteiten aan jouw WordPress-website toe te voegen. Of je nu een contactformulier, e-commercefunctionaliteit, sociale media-integratie of SEO-tools nodig hebt, we zorgen ervoor dat de juiste plugins worden geïnstalleerd en geconfigureerd.

Website Onderhoud en Updates

We bieden regelmatig onderhoud en updates aan jouw WordPress-website om ervoor te zorgen dat deze veilig, snel en optimaal blijft werken. We zorgen voor back-ups, beveiligingsupdates en technische ondersteuning, zodat jij je kunt concentreren op je bedrijf.

Elementor

Met onze expertise in Elementor, een krachtige visuele paginabouwer voor WordPress, creëren we aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke websites. Elementor stelt ons in staat om op een intuïtieve manier prachtige websites te bouwen met een drag-and-drop-interface, waardoor we volledige vrijheid hebben bij het ontwerpen van elke pagina. Daardoor kun je zelf makkelijk wijzigingen doorvoeren

Snelheidsoptimalisatie

We optimaliseren de laadtijd van jouw WordPress-website, zodat bezoekers geen frustratie ervaren en zoekmachines jouw website hoger waarderen. We implementeren cachingtechnieken, comprimeren afbeeldingen, minimaliseren code en nemen andere maatregelen om de snelheid te verbeteren.

Analytics en Tracking:

Wij stellen tools in zoals Google Analytics om inzicht te krijgen in het websiteverkeer, gebruikersgedrag en conversies, zodat klanten de prestaties van hun website kunnen meten en optimaliseren.

Arjan & Jimmy Samenwerken
Waarom met ons werken voor je volgende website?

Bij FoxBranding begrijpen we dat elk bedrijf uniek is en een op maat gemaakte website verdient die zijn merk en doelen weerspiegelt. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor webdesign in Zwolle, waarbij we zorgvuldig jouw bedrijf, doelgroep en visie in kaart brengen.

We beginnen met een persoonlijke kennismaking, waarin we luisteren naar jouw verhaal, passies en unieke eigenschappen. Ons doel is om een diepgaand begrip te krijgen van jouw bedrijf, zodat we een website kunnen ontwerpen die jouw merkwaarden weerspiegelt en de juiste doelgroep aanspreekt.

Wij voeren een gedegen marktonderzoek uit, zodat we goed op de hoogte zijn van de trends, concurrentie en behoeften van jouw potentiële klanten. Hierdoor kunnen we een strategisch webdesign plan opstellen dat je een voorsprong geeft en je helpt om je doelen te bereiken

Met ons gedetailleerde websiteplan gaan we aan de slag met het bouwen en ontwikkelen van jouw website. We zorgen voor een professioneel webdesign dat zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Ons responsieve design zorgt ervoor dat je website op alle apparaten optimaal wordt weergegeven, waardoor je bezoekers een geweldige gebruikerservaring hebben.

Gedurende het hele proces blijven we in nauw contact met jou, waarbij we regelmatig updates sturen en overlegmomenten plannen. We hechten veel waarde aan jouw input en feedback, omdat we geloven dat een succesvol webdesignproject een gezamenlijke inspanning is.

Na afronding van het project ronden we niet zomaar af. We zorgen ervoor dat alles perfect functioneert door uitgebreide tests uit te voeren en eventuele fouten of optimalisaties aan te pakken. Bovendien bieden we voortdurende ondersteuning en staan we altijd klaar om vragen te beantwoorden en aanpassingen aan te brengen.

Kopje koffie?
Kopje koffie in zwolle