Van idee tot realisatie

Op zoek naar effectieve marketing oplossingen?

Bij FoxBranding begrijpen we dat effectieve marketing essentieel is voor het succes van jouw bedrijf. Of je nu een start-up bent die de markt wil veroveren, een gevestigd bedrijf dat zijn klantenbestand wil vergroten of een merk dat zich wil onderscheiden, wij zijn er om je te ondersteunen. Met onze bewezen strategieën en creatieve aanpak zorgen we ervoor dat jouw boodschap de juiste doelgroep bereikt en jouw merk opvalt in het competitieve zakelijke landschap van Zwolle.

Online & Offline marketing

Bij FoxBranding bieden we een uitgebreide mix van online en offline marketingdiensten om jouw bedrijf een breed publiek te laten bereiken. Met onze online marketingstrategieën zorgen we ervoor dat jouw merk via sociale media, zoekmachines en e-mailcampagnes gericht wordt benaderd, met de mogelijkheid voor gepersonaliseerde targeting en directe meetbaarheid van resultaten. Daarnaast helpen we je ook met offline marketing via krantenadvertenties, billboards en evenementen, waardoor je de merkbekendheid vergroot en persoonlijke interacties creëert. Met onze generalistische aanpak bieden we een brede merkervaring en maximaliseren we de kansen om jouw doelgroep zowel online als offline te bereiken en te betrekken.

FoxBranding HQ in zwolle
Onze Marketing diensten op een rijtje:
SEO

Met onze kennis van SEO zorgen we ervoor dat jouw website hoog scoort in zoekresultaten. We optimaliseren jouw webpagina’s, voeren gedegen zoekwoordanalyses uit en implementeren technische SEO om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

SEA

Wil je directe zichtbaarheid en resultaten? Met onze SEA-expertise creëren we effectieve advertentiecampagnes die jouw doelgroep bereiken en de klikken genereren die je nodig hebt voor jouw project.

Social Ads

Bereik jouw doelgroep effectief op sociale mediaplatforms. Onze social ads-specialisten ontwikkelen strategieën en creëren boeiende advertenties op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, om jouw merkbekendheid te vergroten en conversies te stimuleren.

Sales funnels

We ontwerpen en optimaliseren sales funnels die jouw leads begeleiden naar conversies. Van bewustwording tot aankoop, wij creëren doelgerichte en geautomatiseerde systemen die de efficiëntie van jouw marketingproces vergroten.

Lead generatie

We begrijpen hoe belangrijk leads zijn voor jouw project. Ons team ontwikkelt strategieën om waardevolle leads te genereren en implementeert effectieve tactieken, zoals landingspagina’s, formulieren en leadmagneten, om jouw leadgeneratie te optimaliseren.

B2B marketing

Voor B2B-marketing bieden we op maat gemaakte strategieën die zich richten op het bereiken en betrekken van besluitvormers in jouw doelgroep. We ontwikkelen doelgerichte content, optimaliseren jouw online aanwezigheid en implementeren gerichte campagnes om jouw B2B-marketingdoelen te bereiken.

B2C marketing

Onze B2C-marketingexpertise stelt ons in staat om effectieve campagnes te creëren die aansluiten bij de behoeften en wensen van jouw consumentendoelgroep. We ontwikkelen merkbekendheid, stimuleren engagement en vergroten de conversies voor jouw project.

Persberichten

Wil je jouw project in de schijnwerpers zetten? Ons team van ervaren schrijvers creëert boeiende persberichten en verspreidt deze naar relevante media om jouw merkverhaal te delen en publiciteit te genereren.

E-mail marketing

Met gerichte e-mailmarketingcampagnes bereiken we jouw doelgroep rechtstreeks in hun inbox. We ontwerpen boeiende nieuwsbrieven, automatiseren e-mailstromen en implementeren lead nurturing-tactieken om conversies te stimuleren en klantenbinding te vergroten.

Lead magnets

We creëren aantrekkelijke lead magnets die jouw doelgroep waardevolle informatie of bronnen bieden in ruil voor hun contactgegevens. Dit stelt jou in staat om waardevolle leads te genereren en jouw marketinginspanningen te stimuleren.

Strategie

Wij ontwikkelen een uitgebreide marketingstrategie die aansluit bij jouw doelstellingen en doelgroep. We analyseren jouw markt, concurrentie en doelgroep om een effectief en resultaatgericht plan te creëren.

Automation

We implementeren marketing automatiseringstools om jouw processen efficiënter te maken en gepersonaliseerde ervaringen te bieden aan jouw doelgroep. Van e-mailautomatisering tot gepersonaliseerde content, we maken gebruik van automatisering om jouw marketing te optimaliseren.

Tv & radio reclame

Voor grotere merkbekendheid en bereik creëren we impactvolle tv- en radioreclamecampagnes. We ontwikkelen creatieve concepten, selecteren relevante zenders en optimaliseren jouw advertenties om jouw boodschap effectief over te brengen.

Regionale advertenties

Als je jouw project wilt richten op een specifieke regio, creëren we regionale advertentiecampagnes die zich richten op jouw lokale doelgroep. We selecteren relevante kanalen en implementeren targetingstrategieën om jouw regionale aanwezigheid te vergroten.

Online marketing

Voor een allesomvattende online marketingaanpak zetten we verschillende strategieën en tactieken in, waaronder SEO, SEA, social media marketing, e-mailmarketing en meer. We zorgen ervoor dat jouw online aanwezigheid wordt geoptimaliseerd en dat jouw project de gewenste resultaten behaalt.

Arjan & Jimmy Samenwerken
Waarom met FoxBranding werken voor jouw volgende marketingproject?

Wij snappen dat elk bedrijf uniek is en een op maat gemaakte marketingaanpak vereist. We nemen de tijd om jouw merk, markt en doelgroep grondig te leren kennen, zodat we een effectieve marketingstrategie kunnen ontwikkelen die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact. We willen jou en jouw bedrijf echt leren kennen. Vertel ons alles over jouw passies, doelen en wat jouw bedrijf uniek maakt. We willen begrijpen wat jou drijft, zodat we samen een sterke samenwerking kunnen opbouwen.

We gaan op onderzoek uit om te ontdekken wat er speelt in jouw markt, wie jouw concurrenten zijn en wat jouw doelgroep nodig heeft. We willen een diepgaand inzicht krijgen in de trends en behoeften, zodat we een slimme strategie kunnen ontwikkelen die jouw bedrijf een voorsprong geeft.

Oké, we hebben een plan! We brengen alle ideeën samen en stellen een gedetailleerde marketingstrategie op. Maar we willen graag jouw input en feedback! Samen gaan we door het plan, verfijnen we waar nodig en zorgen we ervoor dat we op één lijn zitten. We streven ernaar dat jij net zo enthousiast bent over het plan als wij!

Het is tijd om actie te ondernemen! Wij gaan aan de slag om de marketingstrategie tot leven te brengen. Als je graag bepaalde taken zelf wilt oppakken, juichen we dat toe! We kunnen nauw met jou en andere professionals samenwerken om ervoor te zorgen dat jouw visie en wensen worden gerealiseerd. Het is tenslotte jouw project!

We houden je constant op de hoogte. We sturen regelmatig updates over de voortgang en plannen ook overlegmomenten in. We willen dat je betrokken blijft en dat je elke stap van het proces begrijpt. Als je vragen hebt, feedback wilt geven of gewoon wilt brainstormen, staan we altijd voor je klaar.

FoxBranding streeft naar succesvolle resultaten. We evalueren voortdurend de effectiviteit van de marketingstrategie en passen waar nodig aan om de beste resultaten te behalen. We zijn toegewijd om jouw tevredenheid te waarborgen. Onze samenwerking eindigt hier niet. We blijven je ondersteunen, vragen beantwoorden en eventuele aanpassingen doorvoeren. We geloven in langdurige relaties en willen graag jouw partner blijven op het gebied van online marketing

Kopje koffie?
Kopje koffie in zwolle