Van idee tot realisatie

Jouw partner voor E-commerce, Webshops en Integraties in Zwolle

Ben je klaar om je online winkel en sales te verbeteren? Bij Foxbranding in Zwolle zijn we er om jou te helpen. We zijn geen stijve pakken die praten over cijfers en ROI. Nee, wij zijn jouw e-commerce generalisten, klaar om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen en samen successen te vieren!

Klaar voor de volgende stap?

Ben je klaar om je online winkel naar ongekende hoogten te tillen? Bij Foxbranding zijn we er om jou te helpen. We zijn geen stijve pakken die praten over cijfers en ROI. Nee, wij zijn jouw e-commerce generalisten, klaar om jouw webshop naar een hoger niveau te tillen en samen successen te vieren!

E-commerce is tegenwoordig essentieel voor elk bedrijf dat online wilt groeien. Bij ons begrijpen we de uitdagingen waar je als ondernemer mee te maken krijgt. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die specifiek zijn ontworpen om jouw e-commerceactiviteiten te optimaliseren en te stroomlijnen.

Onze E-commerce diensten op een rijtje:
Webshops

Wij bieden professionele webshopontwikkeling en -optimalisatie in Zwolle. Met onze expertise creëren we gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke online winkels die maximale conversies genereren.

Channable

Optimaliseer productfeeds en beheer moeiteloos je online distributiekanalen met Channable. Wij helpen onder meer Zwolse bedrijven om hun producten efficiënt te synchroniseren en te verkopen op meerdere platforms.

Ads & shopping

Haal het maximale rendement uit je online advertenties met Google Ads en Shopping. Wij zorgen voor strategische campagnes, relevante zoekwoorden en geoptimaliseerde product vermeldingen die de zichtbaarheid en verkoop vergroten.

Bol.com

Bereik succes op het Bol.com-platform in Zwolle met onze optimalisatie diensten. We verbeteren product vermeldingen, optimaliseren teksten en afbeeldingen en helpen je om de concurrentie te overtreffen en je omzet te verhogen.

Amazon

Breid je bereik uit naar de Europese markt en met een geoptimaliseerde Amazon-winkel en advertenties. Ons team zorgt voor een effectieve product plaatsing, winstgevende advertentiestrategieën en groei van je verkoop op Amazon.

E-mail marketing:

Bereik en betrek klanten met doelgerichte e-mailmarketing campagnes. Wij creëren boeiende nieuwsbrieven, automatische e-mails en gepersonaliseerde berichten die de conversie en klantenbinding stimuleren.

B2B Lead generatie

Genereer waardevolle B2B-leads met onze strategieën. We identificeren je ideale doelgroep, implementeren gerichte marketingcampagnes en leveren leads die je bedrijf laten groeien.

Internationalisering

Breid je webshop uit naar internationale markten met onze internationaliseringsdiensten. We helpen je bij het lokaliseren van je website, het optimaliseren van je SEO-strategie en het bereiken van nieuwe klanten wereldwijd.

Seo

Verbeter de online zichtbaarheid van je webshop met effectieve SEO-strategieën. Ons team optimaliseert je website, voert concurrentieanalyses uit en implementeert technische optimalisaties om hogere rangschikkingen en meer organisch verkeer te bereiken.

Socialmedia

Benut het volledige potentieel van sociale media voor je webshop. Wij ontwikkelen in Zwolle boeiende content, beheren je sociale kanalen en creëren advertentiecampagnes die de merkbekendheid vergroten en klantinteractie stimuleren.

Influencer marketing

Breng je merk onder de aandacht van je doelgroep met krachtige influencer marketingcampagnes. Wij identificeren relevante influencers, creëren authentieke samenwerkingen en vergroten zo de merkbekendheid en verkoop van je webshop of winkel.

Affiliate marketing

Vergroot je bereik en verkoop in Zwolle via ons geoptimaliseerde affiliate marketingprogramma. Wij bouwen sterke relaties met relevante partners, beheren je programma en zorgen voor succesvolle samenwerkingen die de omzet verhogen.

Arjan & Jimmy Samenwerken
Waarom met FoxBranding werken voor jouw volgende e-commerceproject?

Wij begrijpen we dat elk aspect van e-commerce voor jouw specifieke project van cruciaal belang is. We bieden een op maat gemaakte aanpak die is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Hier is waarom samenwerken met ons jouw project naar nieuwe hoogten zal brengen:

Wij houden van persoonlijk contact. We willen jou en jouw bedrijf echt leren kennen. Vertel ons alles over jouw passie, jouw doelen en wat jouw e-commerce bedrijf uniek maakt. We willen begrijpen wat jou drijft, zodat we samen een leuke samenwerking kunnen opbouwen.

We gaan op onderzoek uit om te ontdekken wat er speelt in jouw markt, wie jouw concurrenten zijn en wat jouw doelgroep nodig heeft. We willen precies weten wat er gaande is, zodat we een slimme strategie kunnen bedenken die jouw e-commerce bedrijf een voorsprong geeft.

Oké, we hebben een plan! We zetten alle ideeën op papier en stellen een gedetailleerd projectplan op voor jouw e-commerce activiteiten. Maar we zijn hier niet alleen de baas; we willen jouw input en feedback! Samen gaan we door het plan heen, schaven we waar nodig en zorgen we ervoor dat we op één lijn zitten. We willen dat jij net zo enthousiast bent over het plan als wij!

Het is tijd om in actie te komen! Wij gaan aan de slag om jouw e-commerceproject tot leven te brengen. Als je graag onderdelen van het plan zelf wilt oppakken, dan juichen we dat toe! We kunnen nauw met jou en andere professionals samenwerken en ervoor zorgen dat jouw visie en wensen worden gerealiseerd. Het is tenslotte jouw e-commerceproject!

Wij houden je altijd op de hoogte. We sturen regelmatig updates over de voortgang van jouw project en plannen ook overlegmomenten in. We willen dat je betrokken blijft en dat je elke stap van het proces begrijpt. Als je vragen hebt, feedback wilt geven of gewoon wilt brainstormen, staan we altijd voor je klaar.

FoxBranding streeft naar een succesvolle afronding van elk project, waarbij we ervoor zorgen dat jij tevreden bent met het resultaat. We nemen de tijd om alles tot in de puntjes af te ronden en ervoor te zorgen dat alles werkt zoals het hoort. We voeren uitgebreide tests uit, zodat we er zeker van kunnen zijn dat jouw webshop en koppelingen van topkwaliteit is en er geen fouten in zitten. Maar onze samenwerking eindigt hier niet. We staan altijd klaar om je te ondersteunen, vragen te beantwoorden en eventuele aanpassingen aan te brengen. We geloven in langdurige relaties en willen graag jou

Kopje koffie?
Kopje koffie in zwolle