Wat je moet weten over FoxBranding

Ik (Jimmy Musters) ben sinds 2015 actief als webdesign & marketing bureau vanuit huis. Door de vele jaren studie (multimedia vormgeving – allround signmaker) en stages bij onder meer: AFC Ajax, Foto Konijnenberg, Alfabet Reclame heb ik mijzelf kunnen ontwikkelen in de breedste zin van marketing & design. Namelijk het bestikkeren van auto’s, panden, bouwen van websites, adverteren op google en social media, e-mail automation, fotografie en video en nog veel meer… Allround inzetbaar dus.

Doordat ik al vele webshops bouwde in mijn vrije tijd voor klanten en gewerkt heb in de e-commerce heb ik veel geleerd over de technieken van webshops en de e-commerce marketing die daar bij hoort. Dit heb ik verder ontwikkeld waardoor ik complete webshops kan bouwen met de producten en voorraad gekoppeld aan marktplaats en bol.com etc…

In 2019 kwam ik Arjan Yspeert tegen het lijf. Arjan is een specialist op gebied van marketing, concepten bedenken en teksten schrijven. Samen met mijn expertise hebben we dus een complete reclame bureau in 2 personen. Wij maakten daarom het plan om ondernemers te bedienen door zogenoemde Sales funnels te bouwen voor onze gezamenlijke en nieuwe klanten onder de naam: Happy Agency. In 2020 zijn wij een kantoor gaan huren in Ommen en hebben wij met succes veel ondernemers hun omzet helpen groeien.

Over groeien gesproken, daar hebben wij een interessante concept voor ontwikkeld. Want wij willen uiteraard klanten helpen tegen betaling (de kachel moet ook branden). Maar wij zijn ook gaan participeren in bedrijven in ruil voor aandelen. Dit doen wij nu voor www.dutchreef.nl en www.innovino.nl. Voor dit jaar zijn we nog op zoek naar 2 participaties. Dit zouden startup bedrijven kunnen zijn of een handelsonderneming die op zoek is naar investeerders. Een soort Sharktank. Wij doen het namelijk anders dan de traditionele manier: Niet geld investeren, maar werken voor aandelen “Sweat equity” . In onze blog geven wij hier uitgebreid uitleg over.