één vast bedrag per maand en geen gedoe

uw eigen professionele website voor een vast bedrag per maand

Een webdesigner met online marketing ervaring? Dat maakt het verschil! Wij bouwen professionele websites voor maar 65,- per maand die vindbaar zijn en bezoekers omzetten in klanten. Zoekt u een Webdesigner die ervoor zorgen dat je meer klanten krijgt? Dan hoef je alleen nog maar op contact te klikken

Webdesigner FoxBranding

Uurtje factuurtje houden wij niet van.

Wij maken gebruiksvriendelijke websites waar de bezoeker centraal staat. Door middel van duidelijke navigatie zorgen we ervoor dat uw bezoeker zo snel mogelijk de informatie vindt die hij of zij zoekt en contact met u opneemt!

Verkoopt u producten?

U heeft producten maar nog geen webshop? FoxBranding zorgt dat uw producten online verkocht kunnen worden en dat klanten makkelijk kunnen betalen met IDEAL, Klarna, Paypal… noem het maar op…

Het is voor mij echt een passie om bedrijven online en offline op de kaart te zetten! Doordat ik ondernemers kan helpen met een logo, huisstijl, website, webshop, foto’s en zelfs met social media en marketing Kunnen wij samen bouwen aan uw succes! Daarbij is FoxBranding allround inzetbaar zodat alles binnen 1 huisstijl past.

Wat zit er allemaal in het website abonnement?

Voor €65 ex. per maand* krijgt u onder andere:

 • Domein en webhosting (twv €10 per maand)
 • Wij bouwen je website in WordPress (normaal €1.000 of meer)
 • 1 logo ontwerp indien nodig
 • Zakelijke email
 • SEO-optimalisatie
 • Traffic en conversie tips
 • Marketing advies 
 • Content platform Elementor (twv €5 per maand)
 • Gratis “kleine” aanpassingen.
 • Gratis updates

Wilt u later grote aanpassingen op de website wat langer duurt dan een uur werk? Dan helpen wij u graag voor een gereduceerd tarief van 50%. Zo blijft het leuk om te blijven optimaliseren en hebt u geen onverwachte kosten.

Website bouwer FoxBranding
Website bouwer FoxBranding2

Zelf je website even aanpassen? Je mag het ook aan mij vragen!

Komt u er even niet uit? Geen probleem! Ik pas de website voor u aan en geef je uitleg hoe u het de volgende keer zelf kunt doen indien gewenst. Ook denk ik met u mee en kiezen we samen de beste oplossing. Dit gebeurt helaas niet bij bedrijven die op uurtje factuurtje werken…

De websites van FoxBranding worden gebouwd in WordPress met de Tool: Elementor. Dit maakt het voor jou eenvoudig om eventuele aanpassingen door te voeren en foto’s / teksten aan te passen terwijl je live het resultaat ziet.

Dit raden wij 100% aan:

Meten = weten

uw website, jouw social media accountsGoogle Analytics en nog veel meer zetten we in ons marketing dashboard. Ook jij kunt daar zelf op inloggen en zien hoe uw website functioneert en hoe de marketing zich ontwikkelt. 

Wij selecteren samen met jou de Top-20 zoekwoorden (keywords) waar u op gevonden wil worden en gebruiken het dashboard om uw vindbaarheid op die woorden bij te houden. Zo kunnen wij precies zien wat er op uw website gebeurt en wat de officiele rankings zijn in google.

Wij gebruiken het programma: Agencyanalytics om uw website en socialmedia te kunnen meten. Wilt u goed advies, zien wat er gebeurt op je website, google rankings, socialmedia en e-mail programma’s bijhouden? Dan raden wij dit systeem aan voor 50,- per maand.

Wat zit er allemaal in het webshop abonnement?

Voor €85 ex. per maand* krijg je onder andere:

 • Domein en hosting (twv €10 per maand)
 • Het ontwerpen en bouwen van je webshop in WordPress (normaal €1.500 of meer)
 • 1 logo ontwerp indien nodig
 • Zakelijke email
 • SEO-optimalisatie
 • Traffic en conversie tips
 • Marketing dashboard en advies (twv €50 per maand)
 • Content platform Elementor (twv €5 per maand)

Interesse? Dit is de volgende stap

Bel, app, mail ons en we maken een afspraak waarbij we willen leren wat jouw plannen zijn en jou uitleg geven over de mogelijkheden.

Na de sessie neem jij de beslissing of dit voor jou een goede manier is. Zo niet, even goede vrienden, dit is kosteloos en vrijblijvend.

Wil je verder, dan kost het abonnement je €65 per maand, all-in, maar exclusief btw.

making-connections-friend-abroad-KYUFGTG.jpg

Wij bouwen websites in wordpress

Makkelijk zelf aan te passen & allround inzetbaar voor al uw wensen!

Met ons systeem kan u heel eenvoudig zelf uw website beheren en nieuwe teksten, foto’s en video’s toevoegen of wijzigen. 

website

Onepage Website

Bent u een freelancer en/of heeft u een simpele website nodig met 1 landing pagina? Vanaf 250,- bouwen wij hele mooie onepage websites zodat jij overal te vinden bent en klanten ook op mobiel uw prachtige website kan bezoeken.

responsive-design

Meer pages?

Onze website bouwer Jimmy Musters maakt elke website voor u gereed! Om kosten te besparen krijgt u een uitleg en kunt u zelf op onderzoek  gaan om zelf de teksten en foto’s aan te passen. Komt u er even niet uit? Dan plaatsen wij voor een leuke donatie de foto’s en teksten voor op de juiste plek.

Fox Branding icons_Tekengebied 1 kopie 5

Maatwerk website

FoxBranding zorgt voor een op maat gemaakte website die is ontworpen en gebouwd naar uw wensen. De functionaliteit staat voorop! Mobile first! De meeste bezoekers komen namelijk via de mobiel. 

online-shop (1)

Webshop

Wilt u een webshop beginnen? FoxBranding heeft de totaaloplossing: website, betaalsysteem, volledig orderbeheer, marketing en rapportagetools. Alles om van jouw webwinkel een succes te maken, zodat jij je volledig kunt richten op de verkoop van je producten.

www

Seo optimalisatie​

Als uw website technisch niet in orde is, kan het zomaar zijn dat de zoekmachinerobots niet eens bij de website kunnen komen. Belangrijk dus om te zorgen dat je website technisch op orde is. FoxBranding helpt u daarbij. Wij checken uw website en geven advies. U kunt het zelfs aan ons uitbesteden om de hele website voor u te verbeteren.

https

Domein

U heeft een bedrijf maar nog geen domeinnaam? Vraag bij ons een domein aan en wij zullen controleren of deze vrij is en bij akkoord gaan wij het direct voor u registreren!

data-center

Webhosting

Wij zorgen er voor dat uw website binnen no-time online is. Supersnelle hosting, domeinen en support voor een fantastische prijs.

Fox Branding icons_Tekengebied 1 kopie 2

Fotografie en video

U wilt geen foto’s gebruiken die miljoenen anderen al gebruiken? De zogehete “stockfoto’s“. Wij komen graag bij u langs om een bedrijfsvideo of reportage te maken zodat u uw eigen unieke en frisse uitstraling heeft! Ook maken wij productfoto’s in onze studio.

Fox Branding icons_Tekengebied 1 kopie 6

Chatbot intergratie

Steeds meer websites maken gebruik van Chatbots! Een geweldige manier om snel een soft conversie te krijgen. Dit kunnen we voor je automatiseren zodat je hier geen omkijken naar hebt en de afspraken als kranten op je deurmat vallen

Fox Branding icons_Tekengebied 1 kopie 4

Wat nog meer?

Wekelijks worden nieuwe technieken ontwikkeld, en FoxBranding staat daarin niet stil! Wij proberen bij alles bij te blijven waardoor wij het beste voor u kunnen aanbieden!

Wij zorgen voor een vindbare website die klanten oplevert

Vandaar dat we websites realiseren in teamverband. Wij stemmen met u af wat de wensen en functionaliteiten zijn! Zo kunnen wij bepalen hoe de gebruiker zich door de website beweegt en uiteindelijk contact met u gaat opnemen voor uw product of diensten. Onze webdesigners denken met u mee. Heeft u specifieke eisen? Dan gaan wij dat regelen om het beste resultaat te behalen