Webdesigner FoxBranding2

FoxBranding

PROFESSIONELE Webdesigner GEZOCHT?

Een webdesigner met online marketing ervaring? Dat maakt het verschil! Wij bouwen professionele websites die vindbaar zijn en bezoekers omzetten in klanten. Webdesigners die ervoor zorgen dat je meer klanten krijgt? Kies FoxBranding

Webdesigner FoxBranding

Dé leukste webdesigner van overijssel!

Wij maken gebruiksvriendelijke websites waar de bezoeker centraal staat. Door middel van duidelijke navigatie zorgen we ervoor dat uw bezoeker zo snel mogelijk de informatie vindt die hij of zij zoekt en contact met u opneemt!

Verkoopt u producten?

U heeft producten maar nog geen webshop? FoxBranding zorgt dat uw producten online verkocht kunnen worden en dat klanten makkelijk kunnen betalen met IDEAL Paypal, Bitcoin? Noem het maar op…

Het is voor mij echt een passie om bedrijven online en offline op de kaart te zetten! Doordat ik ondernemers kan helpen met een logo, huisstijl, website, webshop, foto’s en zelfs met social media en marketing Kunnen wij samen bouwen aan uw succes! Daarbij is FoxBranding allround inzetbaar zodat alles binnen 1 huisstijl past.

Wij bouwen websites in wordpress

Makkelijk zelf aan te passen & allround inzetbaar voor al uw wensen!

Met ons systeem kan u heel eenvoudig zelf uw website beheren en nieuwe teksten, foto’s en video’s toevoegen of wijzigen. 

website

Onepage Website

Bent u een freelancer en/of heeft u een simpele website nodig met 1 landing pagina? Vanaf 250,- bouwen wij hele mooie onepage websites zodat jij overal te vinden bent en klanten ook op mobiel uw prachtige website kan bezoeken.

responsive-design

Meer pages?

Onze website bouwer Jimmy Musters maakt elke website voor u gereed! Om kosten te besparen krijgt u een uitleg en kunt u zelf op onderzoek  gaan om zelf de teksten en foto’s aan te passen. Komt u er even niet uit? Dan plaatsen wij voor een leuke donatie de foto’s en teksten voor op de juiste plek.

Fox Branding icons_Tekengebied 1 kopie 5

Maatwerk website

FoxBranding zorgt voor een op maat gemaakte website die is ontworpen en gebouwd naar uw wensen. De functionaliteit staat voorop! Mobile first! De meeste bezoekers komen namelijk via de mobiel. 

online-shop (1)

Webshop

Wilt u een webshop beginnen? FoxBranding heeft de totaaloplossing: website, betaalsysteem, volledig orderbeheer, marketing en rapportagetools. Alles om van jouw webwinkel een succes te maken, zodat jij je volledig kunt richten op de verkoop van je producten.

www

Seo optimalisatie​

Als uw website technisch niet in orde is, kan het zomaar zijn dat de zoekmachinerobots niet eens bij de website kunnen komen. Belangrijk dus om te zorgen dat je website technisch op orde is. FoxBranding helpt u daarbij. Wij checken uw website en geven advies. U kunt het zelfs aan ons uitbesteden om de hele website voor u te verbeteren.

https

Domein

U heeft een bedrijf maar nog geen domeinnaam? Vraag bij ons een domein aan en wij zullen controleren of deze vrij is en bij akkoord gaan wij het direct voor u registreren!

data-center

Webhosting

Ons volledig geautomatiseerde systeem zorgt ervoor dat jij je website binnen no-time online hebt. Supersnelle hosting, domeinen en support voor een fantastische prijs.

Fox Branding icons_Tekengebied 1 kopie 2

Fotografie en video

U wilt geen foto’s gebruiken die 100 anderen al gebruiken? De zogehete “stockfoto’s“. Wij komen graag bij u langs om een bedrijfsvideo of reportage te maken zodat u uw eigen unieke en frisse uitstraling heeft! Ook maken wij productfoto’s in onze studio.

Fox Branding icons_Tekengebied 1 kopie 6

Chatbot intergratie

Steeds meer websites maken gebruik van Chatbots! Een geweldige manier om snel een soft conversie te krijgen. Dit kunnen we voor je automatiseren zodat je hier geen omkijken naar hebt en de afspraken als kranten op je deurmat vallen

Fox Branding icons_Tekengebied 1 kopie 4

Wat nog meer?

Wekelijks worden nieuwe technieken ontwikkeld, en FoxBranding staat daarin niet stil! Wij proberen bij alles bij te blijven waardoor wij het beste voor u kunnen aanbieden!

De kwaliteiten van een goede webdesigner

Voor het realiseren van een goede website heb je een goede websitebouwer nodig. Dat spreekt voor zich. Maar wat maakt een website bouwer de beste? Natuurlijk heeft deze veel ervaring. Maar kan ook heel goed communiceren met jou als klant. Goed luisteren naar je wensen en doorvragen is een must. 

Bij de realisatie van een professionele website komen veel disciplines kijken. Denk aan de techniek van de website, het ontwerp, de content in je website, slimme call-to-actions en de juiste opbouw en structuur om optimaal vindbaar te zijn.

Website bouwer FoxBranding
Website bouwer FoxBranding2

Zelf je website even aanpassen? Super eenvoudig bij deze webdesigner!

Onze website bouwers kunnen voor de realisatie van hun website kiezen uit vele CMS systemen. CMS staat voor Content Management System. Ofwel: Een systeem die het mogelijk maakt om eenvoudig, zonder te veel technische kennis zelf documenten en gegevens op je website aanpast. Wij gebruiken WordPress.

Waarom WordPress? WordPress is marktleider in de wereld qua CMS systemen. Al jaren lopen ze dus al voorop qua mogelijkheden.

Daarnaast is WordPress ook nog eens een heel eenvoudig systeem.

Wij geven u wanneer u dat wilt; bij oplevering uitleg over het aanpassen/ bijwerken van de website/webshop.

Komt u er toch eventjes niet uit? Dan belt u ons gewoon even voor support.

Wij zorgen voor een vindbare website die klanten oplevert

Vandaar dat we websites realiseren in teamverband. Wij stemmen met u af wat de wensen en functionaliteiten zijn! Zo kunnen wij bepalen hoe de gebruiker zich door de website beweegt en uiteindelijk contact met u gaat opnemen voor uw product of diensten. Onze webdesigners denken met u mee. Heeft u specifieke eisen? Dan gaan wij dat regelen om het beste resultaat te behalen