Tarieven

Onze Tarieven, neem gerust contact met ons op voor vragen.

Website laten maken

Vanaf € 250

Al mijn websites hebben een professioneel uniek design naar wens en zijn helemaal geoptimaliseerd voor snelheid, veiligheid, responsiveness, zoekmachines en Google Analytics. Je hebt al een one-page website, welke geschikt is als online visitekaartje, voor €250. Een top-end website met uitgebreide functionaliteit ligt tussen de € 500 en € 1500, afhankelijk van jouw wensen. vraag vrijblijvend een offerte aan.

Webshop laten maken

Vanaf € 450

De premium webwinkels die ik geheel naar wens maak hebben een professioneel en uniek design en zijn helemaal geoptimaliseerd voor snelheid, veiligheid, responsiveness, zoekmachines en Google Analytics. Een op maat gemaakte webshop heb je al vanaf € 700. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Maandelijks WordPress Onderhoud

Vanaf € 20 p/m

WordPress, Thema en plugins gecontroleerd updaten. Voordat ik de updates uitvoer maak ik een backup. Na het updaten controleer ik de werking en zal waar nodig problemen oplossen. Neem vrijblijvend contact met mij op om de service op jouw wensen af te stemmen.

Website Beheer

Vanaf € 25 p/m

Ben je op zoek naar een webmaster en wil je naast WordPress Onderhoud ook dat we jouw nieuwe blogs upload, bestaande content update en eventueel backups herstel? wij kunnen het website beheer van je overnemen. De prijs is afhankelijk van de website configuratie en jouw wensen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de service op jouw wensen af te stemmen.

Uurtarief

€ 40 per uur

Het tarief indien we afspreken op uurtarief te werken. Wij werken snel en werk zorgvuldig, dus je hebt sowieso een goede deal! Voor een opdracht voor een vast bedrag kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Adres

Tumelers 5,
7683 WL Den Ham

Telefoon