Social media advertentie door FoxBranding

FoxBranding

Wij maken voor u een social media campagne!

U wilt adverteren via een Social media campagne? Wij zorgen voor meer bezoekers via social media op uw website! Bij FoxBranding kunt u een proefadvertentie nemen om het eerst te testen!

Wij factureren op proef alleen de advertentie kosten. (minimaal 1 euro per dag)

Social media campagne?

FoxBranding heeft ruime ervaring met het opzetten en optimaliseren van Facebook pages en campagnes en kent alle mogelijkheden. Wij hebben de benchmarks die u helpen betere resultaten te realiseren. De door FoxBranding opgezette Facebook campagnes zijn altijd gericht op resultaat en effectiever doelgroep bereik.

Vanaf 100,- per 30 dagen.

Inclusief advertentiekosten

Doelgroepen

Facebook biedt uitstekende targeting mogelijkheden om relevante doelgroepen te selecteren. Het correct selecteren van de relevante doelgroep kan het verschil tussen een succesvolle of minder succesvolle Facebook campagne zijn.

Het is voor mij echt een passie om bedrijven online en offline op de kaart te zetten! Doordat ik ondernemers kan helpen met een logo, huisstijl, website, webshop, foto’s en zelfs met social media en marketing Kunnen wij samen bouwen aan uw succes! Daarbij is FoxBranding allround inzetbaar zodat alles binnen 1 huisstijl past.

Onze social media diensten

Perfectie tot in elk detail. Dat zorgt voor resultaat.

Steeds meer communicatie verloopt via social media. Voor bedrijven biedt dit veel kansen om de naamsbekendheid te vergroten, directer in contact te komen met relaties en om nieuwe klanten te bereiken.

target

De juiste targetting

Locatie, Leeftijd, Taal, Interesses, Doelgroepen…. Noem het maar op! Wij optimaliseren een social media campagne die voor ieder specifieke doelgroep!

analysis

Social media strategy

Wij bedenken succesvolle social media strategieën om meer uit online marketing te halen. Uniek en creatief, betrokken en effectief

Fox Branding icons_Tekengebied 1 kopie 5

Social media adverteren

Onze social media campagnes zijn bewezen succesvol. Adverteer ook op social media en bereik gegarandeerd jouw specifieke doelgroep!

online-shop (1)

Social media uitbesteden

Heeft u als ondernemer geen tijd voor social media of heeft u er niets mee? Wij creëren en plaatsen berichten van hoge kwaliteit op het gewenste kanaal.

www

Social Media Marketing

Social Media Marketing is een uitstekende manier om een gesprek met de klant aan te gaan en hiermee doelen na te streven zoals exposure en klanttevredenheid.

Gratis
Proefperiode

 • Advertentie op Facebook
 • 15 dagen voor 15,-
 • Kosten per klik

Vraag uw Gratis periode aan

*Advertentie kosten worden in rekening gebracht

Adverteren op social media

Ben je op zoek naar een social media specialist die je bedrijf kan promoten en laten groeien op verschillende social media kanalen? FoxBranding helpt u graag! Wij hebben veel ervaring met adverteren op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

FoxBranding stelt de juiste advertenties op die aansluiten bij de doelgroep en doelstellingen. Om het optimale bereik te generen maken wij gebruik van a/b testing. Wij stellen meerdere advertenties op met verschillende teksten + beeld en monitoren en analyseren welke advertenties het beste presteren. Met deze methode zien we welke advertenties het beste werken en waarmee de meeste doelstellingen worden bereikt. Doelstellingen kunnen zijn:

 • Klikken naar de website
 • Meer paginalikes
 • Bereik en interactie op berichten
 • Promotie voor een evenement

Vormen van promotie

FoxBranding is specialist in social media campagnes via Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

 • Facebook is nog steeds het grootste social media kanaal van Nederland. Facebook is een ideaal platform om op te adverteren, aangezien er heel specifiek advertenties ingezet kunnen worden op een doelgroep en er veel mensen aanwezig zijn op Facebook.
 • LinkedIn wordt gezien als hét zakelijke platform. LinkedIn is een uitermate geschikt social media kanaal voor bedrijven in de B2B markt.
 • Twitter biedt uitgebreide mogelijkheden om snel en direct in contact te komen met potentiële klanten. Door middel van het inzetten van advertenties op verschillende interesses of andere accounts met dezelfde doelgroep kan er specifiek geadverteerd worden.
 • Instagram wordt veelal gebruikt door jongeren. Instagram is gericht op visuele content. Is uw doelgroep aanwezig op Instagram? Dan is Instagram een uitermate geschikt advertentie kanaal om op visuele wijze gericht te adverteren.

De voordelen van adverteren op social media

 • Groot bereik, ook onder specifieke doelgroepen
 • Het verhogen van de loyaliteit van de doelgroep
 • Specifieke en uitgebreide targeting mogelijkheden
 • Directe interactie met de doelgroep
 • Unieke tracking mogelijkheden, ook over devices heen
 • Groot bereik op mobiel
 • Ook geschikt voor video ads en app-install campagnes

 

Facebook biedt uitstekende targeting mogelijkheden om relevante doelgroepen te selecteren. Het correct selecteren van de relevante doelgroep kan het verschil tussen een succesvolle of minder succesvolle Facebook campagne zijn.