Website voor Screenkeepers.nl

Intro:

Wij hebben in samenwerking met Screenkeepers een webwinkel ontwikkeld om de omzet van het bedrijf te vergroten. Het doel was om een professionele en gebruiksvriendelijke website te creëren waarop meer dan 30.000 producten konden worden weergegeven. De focus lag op het verkopen van beschermfolies voor mobiele telefoons, tablets en smartwatches.

Snel navigeren:

WordPress & elementor

De website is gebouwd met behulp van WordPress als content managementsysteem en Elementor als visuele paginabouwer. Dit biedt flexibiliteit, gebruiksgemak en uitgebreide mogelijkheden voor maatwerk. Met behulp van Elementor konden we de gewenste stijl en functionaliteiten van de website realiseren. 

Seo optimalisatie

Wij hebben een SEO-optimalisatie campagne uitgevoerd met als doel de website beter vindbaar te maken in zoekmachines, met name op het type product – screenprotector. We hebben relevante keywords zoals “Screenprotector”, “beschermfolie”  en andere keywords strategisch geïmplementeerd in de websitecontent, metatags en URL-structuren. Daarnaast hebben we gezorgd voor een goede interne linkstructuur en snelle laadtijden, wat bijdraagt aan de SEO-prestaties van de website.

Beheer van producten

Om het beheer van de grote hoeveelheid producten te vereenvoudigen, is Channable geïntegreerd in de webshop. Dit stelt Screenkeepers in staat om de producten eenvoudig te beheren en dagelijks te synchroniseren. FoxBranding heeft de productteksten geschreven en geautomatiseerd naar alle modellen telefoons en tablets. Hierdoor kan Screenkeepers gemakkelijk een breed scala aan beschermfolies aanbieden zonder elk product handmatig te hoeven invoeren.

Behoeften & doelstellingen

Wij hebben nauw samengewerkt met Screenkeepers om ervoor te zorgen dat de webshop voldeed aan de specifieke behoeften en doelstellingen van het bedrijf. Door het bouwen van een geoptimaliseerde website met een uitgebreid assortiment aan producten, heeft FoxBranding bijgedragen aan het vergroten van de online zichtbaarheid en het genereren van meer omzet voor Screenkeepers.

Resultaten

Sinds de lancering van de nieuwe webshop heeft Screenkeepers een aanzienlijke toename gezien in de online verkoop en omzet. De geoptimaliseerde website, het uitgebreide assortiment en de verbeterde gebruikerservaring hebben bijgedragen aan een grotere online zichtbaarheid en klantbetrokkenheid. Screenkeepers heeft positieve feedback ontvangen van klanten over de gebruiksvriendelijkheid van de webshop en de kwaliteit van het bestelproces.

Zelf toe aan een nieuwe screenprotector? Bekijk www.screenkeepers.nl

Deel dit bericht:
Facebook
Twitter
LinkedIn