Jimmy Musters

Welkom bij FoxBranding
Logo Ontwerpen

Logo

Huisstjil

Visitekaartjes

Design

FoxBranding zorgt voor een sterke en professionele uitstraling

Daarnaast zorg ik ervoor dat u bestaande huisstijl consequent wordt doorgevoerd, dit draagt bij aan de herkenbaarheid van uw merk of naam.

WAT IS NU PRECIES EEN HUISSTIJL?

De huisstijl (of in het engels corporate identity) wordt gebaseerd op de identiteit van het bedrijf en hoe het gepresenteerd wordt.
Bij een huisstijl hou je rekening met design; zoals het logo, briefpapier, visitekaartjes, website en dergelijke.
Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met de communicatie en gedrag; deze elementen houden zich voornamelijk bezig met de boodschap die het bedrijf overbrengt.
Hierdoor krijg het bedrijf op basis van de huisstijl een duidelijk imago, waardoor het bedrijf bij (potentiële) klanten een duidelijk beeld over brengt.
Daarom is de huisstijl niet alleen een goede vertegenwoordiger van het bedrijf, maar een versterking voor de identiteit van het bedrijf.

WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN HUISSTIJL?

Met je huisstijl bepaal je de imago van het bedrijf, daardoor laat je aan je (potentiële) klanten dat je anders bent dan de concurrent.
Ook zorgt een huisstijl voor herkenning van het bedrijf, hierdoor wordt het bedrijf makkelijker en sneller herinnerd.
Omdat in een huisstijl alle richtlijnen al duidelijk zijn, vergemakkelijkt dit de verdere design en communicatie uitingen.
Dit zorgt ervoor dat er efficiënter gewerkt kan worden en daardoor gaan de design en communicatie kosten uiteindelijk ook lager uitvallen.
Een ander groot voordeel van een huisstijl is dat het meteen vertrouwen en geloofwaardigheid schept.

KAN IK DAT OOK ZELF?

Het ontwerpen en bewaken van een huisstijl is een vak op zich.

Wij als grafisch designers letten bij het ontwerpen van een huisstijl op de identiteit van het bedrijf en daaruit vloeit de imago van het bedrijf.
Bij het ontwerpen houden we rekening met het logo, kleurgebruik, typografie, vormen, fotografie en illustraties.
Als er geen gebruik gemaakt wordt van een huisstijl, zorgt dit ervoor dat de (potentiële) klanten vaak verschillende ideeën van het bedrijf krijgen, omdat er geen eenduidige imago is.
Maak daarom een sterke indruk met je professionele huisstijl.

Een spontane jongen uit Den Ham

Wat is mijn passie?

Het is voor mij echt een passie om bedrijven online en offline te helpen om ze op de kaart te zetten! Doordat ik ondernemers kan helpen met een logo / huisstijl / website / webshop / foto’s en zelfs social media marketing. Kunnen we samen bouwen aan uw succes! Daarbij ben ik allround inzetbaar zodat alles binnen 1 huisstijl past.

Jimmy Musters