Wie ben ik?

Wie ben ik?

Een spontane zakelijke jonge man uit het oosten!

Op 30 juni 1996 ben ik geboren en 19 jaar later ben ik mijn eigen bedrijf begonnen genaamd “Rawrdesign” in Webdesign, design, fotografie. Vanaf september 2019 heb ik een nieuwe handelsnaam: FoxBranding. Met deze naam wil ik de markt gaan veroveren en de beste avonturen beleven.

Mijn passie?
Beginnende en bestaande bedrijven online en offline helpen om ze op de kaart te zetten!

 

 

FoxBranding is een webdesign, Design en fotografie studio in Den Ham.

Mijn doel is om ondernemers online en offline te helpen met het succes van hun bedrijf door middel van:

Een website 

Hét online visitekaartje voor elk bedrijf. Het eerste wat mensen doen is online zoeken naar een naam. Het 2de wat mensen doen als ze een product of dienst willen, is vergelijken. Met een website die jou onderscheidt van jouw concurrenten haal je online het meeste uit uw bedrijf.

Marketing – socialmedia

Als je een nieuw bedrijf hebt, weet niemand jou helaas nog te vinden. Wat hierbij helpt is een social media campagne. Daarmee kun je jouw bedrijf een kickstart geven om zo meer klanten te krijgen en omzet te halen.

Zelfs als je een bestaand bedrijf bent die goed loopt, kan een social media campagne niet missen. Mensen willen graag lezen wat je doet en of je nieuwe acties / aanbiedingen hebt. Hiermee hou je interactie met je doelgroep waardoor ze sneller geneigd zijn om bij jou een product of dienst af te nemen.

Design

Foxbranding ZORGT VOOR EEN STERKE EN PROFESSIONELE UITSTRALING.

Daarnaast zorg ik ervoor dat u bestaande huisstijl consequent wordt doorgevoerd, dit draagt bij aan de herkenbaarheid van uw merk of naam.