FoxBranding

OP ZOEK NAAR EEN GRAFISCH VORMGEVER?

FoxBranding zorgt voor een sterke en professionele uitstraling. Daarnaast zorg ik ervoor dat uw bestaande huisstjil consequent wordt doorgevoerd. Dit draagt bij aan de herkenbaarheid van uw merk of naam.

Logo en huisstijl laten ontwerpen?

Een logo moet je overal kunnen toepassen, van visitekaartje tot bijvoorbeeld reclame. Ik ontwerp met veel plezier een logo en huisstijl  aan de hand van uw wensen. Wilt u uw huidige logo een facelift geven, dan bent u bij mij ook aan het  goede adres.

Visitekaartje of brochure?

Wij hebben alles in huis om van uw bedrijf een succes te maken! Wij ontwerpen visitekaartjes die u gemakkelijk kunt uitdelen, folders om mee te flyeren en brochures om mensen te prikkelen! Dit is pas het druppel in een zwembad van mijn diensten!

Het is voor mij echt een passie om bedrijven online en offline op de kaart te zetten! Doordat ik ondernemers kan helpen met een logo, huisstijl, website, webshop, foto’s en zelfs met social media en marketing Kunnen wij samen bouwen aan uw succes! Daarbij is FoxBranding allround inzetbaar zodat alles binnen 1 huisstijl past.

Creatief voor web & print

Wat u drijft vertaalt onze grafisch vormgever in mooie ontwerpen die u helpen om anderen te overtuigen. Mooie webdesign & vormgeving voor online en offline. De juiste branding en onderscheidende signing versterkt het imago en de identiteit van uw onderneming en wekt vertrouwen op. En laat dat nou net onze passie zijn…

Fox Branding icons_Tekengebied 1

Logo

Merkbeleving is wat bepaalt of iemand een loyale klant wordt of niet. Marketing kan je overtuigen om een item van een bepaald merk te kopen, maar het is de merkbeleving die bepaalt of je voor het rest van jouw leven alleen dat merk zal kopen.

id-card

Visitekaartjes

U bent bij een beurs of supermarkt en u spreekt een mede ondernemer waarvoor u iets kunt betekenen? Geef je kaartje om binnenkort weer in contact te komen voor een mooie project!

poster

Folder

Online folders zijn net zo effectief als papieren folders, en een combinatie van papier en digitaal levert de beste conversie op. Maar soms heeft je meer baat bij een folder van papier. Onze grafische vormgever zorgt voor de oplossing voor uw conversie!

facebook-logo (1)

Social media

U wilt advertentie banners voor social media? Wij maken social media advertenties / banners om uw producten en diensten uit te lichten bij bedrijven en particulieren! Ook kunnen wij voor u gaan adverteren op Facebook / Instagram / Linkedin.

magazines

Brochure

U wilt een catalogus uitbrengen? of iets totaal anders? FoxBranding zorgt dat uw wensen op papier staan in een mooie samenhang met uw huisstijl!

bullhorn (1)

Advertentie

Adverteren is een mooie manier om mensen naar uw website te krijgen voor een bepaalde dienst en product! FoxBranding zorgt ervoor dat het ook bij de juiste doelgroep aankomt zodat u niet onnodig geld uitgeeft aan facebook en Linkedin.

communications

Magazine

We maken voor onze klanten verschillende soorten magazines. Magazines voor interne communicatie, business2business magazines, glossy’s, corporate magazines en presentatie magazines die wij drukken bij een externe drukkerij.

poster (1)

Poster

U wilt geen foto’s gebruiken die 100 anderen al gebruiken? De zogehete “stockfoto’s“. Wij komen graag bij u langs om een bedrijfsvideo of reportage te maken zodat u uw eigen unieke en frisse uitstraling heeft! Ook maken wij productfoto’s in onze studio.

flyer

Flyer

Wij maken verschillende soorten Flyers. Flyers voor interne communicatie, business2business flyers, glossy’s, corporate Flyers en presentatie Flyers die wij drukken bij een externe drukkerij.

Fox Branding icons_Tekengebied 1 kopie 3

Grafische update

U heeft een huisstijl die toe is aan een update? Wij reviseren uw huidige uitstraling en geven deze een flinke update die mee gaat met de tijd!

analysis

Wat nog meer=

U heeft een huisstijl die toe is aan een update? Wij reviseren uw huidige uitstraling en geven deze een flinke update die mee gaat met de tijd!

Mijn portfolio: