Jimmy Musters

Welkom bij FoxBranding Fotografie

Algemeen

Zakelijk

Social media

Fotografie

Bent u opzoek naar de fotograaf van Overijssel? U kunt bij mij terecht voor fotografie opdrachten in allerlei soorten en maten. Denk hierbij aan bedrijfsfotografie en complete bedrijfsreportages, trouwreportages / trouwfotografie, vastgoed- en interieurfotografie, sportfotografie, (zakelijke) portretfoto’s en reisfotografie.

Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden tegen scherpe prijzen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Product fotografie

FoxBranding heeft een studio voor verschillende foto producties. Waaronder: Product fotografie. Door middel van Belichting en fotobewerking kunnen wij uw producten fotograferen en eventueel vrijstaand maken voor een laag tarief.

Een spontane jongen uit Den Ham

Wat is mijn passie?

Het is voor mij echt een passie om bedrijven online en offline te helpen om ze op de kaart te zetten! Doordat ik ondernemers kan helpen met een logo / huisstijl / website / webshop / foto’s en zelfs social media marketing. Kunnen we samen bouwen aan uw succes! Daarbij ben ik allround inzetbaar zodat alles binnen 1 huisstijl past. Ook vind ik het fantastisch om fotoshoots te doen voor mensen met een leuk idee! Bijvoorbeeld voor drukwerk aan de muur of een zwangerschaps fotoshoot voor social media. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Jimmy Musters

swipe door onze fotoshoots

Ik wou al een tijdje professionele foto’s laten maken van mijn auto, heb dit ook een keer laten doen bij een ander bedrijf maar dit had niet zo’n groot succes. Toen ben ik in contact gekomen met Jimmy Musters van FoxBranding en naar hun werk gekeken en dat viel goed in de smaak. Een afspraak gemaakt voor een shoot. Er werd snel, vriendelijk en erg enthousiast gereageerd! Eind resultaat is super! Mooie foto’s en hele mooie bewerking. Blij dat ik dit heb gedaan bij FoxBranding

Raoul