Uurtje-factuurtje is niet echt ons ding…

Adverteren op social media voor een vast bedrag per maand

Lang niet iedereen die jouw advertentie ziet of op je website komt is klaar om te kopen. Vaak zitten ze nog in de oriëntatiefase van hun klantreis en jij bent één van de vele opties. Dus hoe zorg je dan toch dat ze klant worden? Door in beeld te blijven.

Wij factureren op proef alleen de advertentie kosten. (minimaal 1 euro per dag)

FoxBranding LAAT DEZE TECH GIANTS VOOR JOU WERKEN:

Adverteren op social media voor maar 50,- per maand

Exclusief advertentiekosten

Bent u op zoek naar een social media specialist die uw bedrijf kan promoten en laten groeien op verschillende social media kanalen? FoxBranding helpt u graag! Wij hebben veel ervaring met adverteren op Facebook en Instagram.

FoxBranding stelt de juiste advertenties op die aansluiten bij de doelgroep en doelstellingen. Om het optimale bereik te generen maken wij gebruik van a/b testing. Wij stellen meerdere advertenties op met verschillende teksten + beeld en monitoren en analyseren welke advertenties het beste presteren. Met deze methode zien we welke advertenties het beste werken en waarmee de meeste doelstellingen worden bereikt. Doelstellingen kunnen zijn:

 • Klikken naar de website
 • Meer paginalikes
 • Bereik en interactie op berichten
 • Promotie voor een evenement

Hoe blijf je in beeld?

Hier zijn meerdere opties voor maar de belangrijkste zijn (1) remarketing en (2) email marketing automation.

Remarketing ken je vast wel: je volgt de website bezoeker nog een tijdje met reclame op Facebook / linkedin of Google. Dit richten we voor je in als je een campagne door ons laat uitvoeren.

Automation is echt wat anders: je neemt de bezoeker op in je mailing cyclus en doet hem of haar concrete en passende aanbiedingen. Moet je dan zelf steeds nieuwsbrieven bedenken? Nee hoor, daar zijn genoeg andere opties voor!

Vormen van promotie

FoxBranding is specialist in social media campagnes via Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

 • Facebook is nog steeds het grootste social media kanaal van Nederland. Facebook is een ideaal platform om op te adverteren, aangezien er heel specifiek advertenties ingezet kunnen worden op een doelgroep en er veel mensen aanwezig zijn op Facebook.
 • LinkedIn wordt gezien als hét zakelijke platform. LinkedIn is een uitermate geschikt social media kanaal voor bedrijven in de B2B markt.
 • Instagram wordt veelal gebruikt door jongeren. Instagram is gericht op visuele content. Is uw doelgroep aanwezig op Instagram? Dan is Instagram een uitermate geschikt advertentie kanaal om op visuele wijze gericht te adverteren.

Onze social media diensten

Perfectie tot in elk detail. Dat zorgt voor resultaat.

Steeds meer communicatie verloopt via social media. Voor bedrijven biedt dit veel kansen om de naamsbekendheid te vergroten, directer in contact te komen met relaties en om nieuwe klanten te bereiken.

target

De juiste targetting

Locatie, Leeftijd, Taal, Interesses, Doelgroepen…. Noem het maar op! Wij optimaliseren een social media campagne die voor ieder specifieke doelgroep!

analysis

Social media strategy

Wij bedenken succesvolle social media strategieën om meer uit online marketing te halen. Uniek en creatief, betrokken en effectief

Fox Branding icons_Tekengebied 1 kopie 5

Social media adverteren

Onze social media campagnes zijn bewezen succesvol. Adverteer ook op social media en bereik gegarandeerd jouw specifieke doelgroep!

online-shop (1)

Social media uitbesteden

Heeft u als ondernemer geen tijd voor social media of heeft u er niets mee? Wij creëren en plaatsen berichten van hoge kwaliteit op het gewenste kanaal.

www

Social Media Marketing

Social Media Marketing is een uitstekende manier om een gesprek met de klant aan te gaan en hiermee doelen na te streven zoals exposure en klanttevredenheid.

Gratis
Proefperiode

 • Advertentie op Facebook
 • 15 dagen voor 15,-
 • Kosten per klik

Vraag uw Gratis periode aan

*Advertentie kosten worden in rekening gebracht

De voordelen van adverteren op social media

 • Groot bereik, ook onder specifieke doelgroepen
 • Het verhogen van de loyaliteit van de doelgroep
 • Specifieke en uitgebreide targeting mogelijkheden
 • Directe interactie met de doelgroep
 • Unieke tracking mogelijkheden, ook over devices heen
 • Groot bereik op mobiel
 • Ook geschikt voor video ads en app-install campagnes

 

Facebook biedt uitstekende targeting mogelijkheden om relevante doelgroepen te selecteren. Het correct selecteren van de relevante doelgroep kan het verschil tussen een succesvolle of minder succesvolle Facebook campagne zijn.