Vervelend al die advertenties op facebook? Ze werken wel!

Iedereen vind wel wat van advertenties, wij vinden ze geweldig! Je kan er namelijk creativiteit in kwijt om bezoekers om te zetten naar klanten

Stel: jij wilt Zonnepanelen voor je huis. Je bekijkt een paar websites om informatie te krijgen, je vraagt offertes op en je wacht vervolgens op reactie.

Tijdens het wachten krijg je een leuke video advertentie van bedrijf x (waar jij een offerte hebt opgevraagd) op facebook te zien waarin een vriendelijke man jou vertelt waarom zonnepalen zo interessant zijn. 

Je wordt getriggerd en krijgt letterlijk vertrouwen waardoor je wilt klikken op de knop: “Meer informatie”.Vervolgens kom je op een pagina waar alle ins en outs te vinden zijn waardoor je vertrouwen in bedrijf x extra stijgt.

De juiste advertentie voor de juiste doelgroep

Facebook, LinkedIn, Instagram of Twitter… Het zijn allemaal social media platforms waarop je nieuwe klanten kan bereiken. Zelfs wanneer ze jouw bedrijf nog niet volgen.

Door op social media te adverteren kan je heel gericht je doelgroep selecteren en dat voorkomt dat je veel geld uitgeeft aan mensen die niet in je product of dienst geïnteresseerd zijn. Door je socialmedia uit te besteden aan FoxBranding haal je kennis en ervaring in huis die je geld bespaart en nieuwe klanten oplevert

Hoe blijf je in beeld?

Je kan je website bezoekers een tijdje volgen. Dit betekent dat wanneer pietje op je website is. Interesse toont in een bepaalde product of dienst, hij van jou 30 dagen lang advertenties laat zien over zijn product of dienst. Op die manier kun je leuke trucjes uithalen om je oude website bezoekers terug te halen naar je website zodat ze vertrouwen krijgen in je bedrijf.

Remarketing ken je vast wel: je volgt de website bezoeker nog een tijdje met reclame op Facebook / linkedin of Google. Dit richten we voor je in als je een campagne door ons laat uitvoeren.

Waar te promoten?

FoxBranding is het marketingstudio voor socialmedia campagnes via Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

Facebook is nog steeds het grootste social media kanaal van Nederland. Facebook is een ideaal platform om op te adverteren, aangezien er heel specifiek advertenties ingezet kunnen worden op een doelgroep en er veel mensen aanwezig zijn op Facebook.

LinkedIn wordt gezien als hét zakelijke platform. LinkedIn is een uitermate geschikt social media kanaal voor bedrijven in de B2B markt.

Instagram wordt veelal gebruikt door jongeren. Instagram is gericht op visuele content. Is uw doelgroep aanwezig op Instagram? Dan is Instagram een uitermate geschikt advertentie kanaal om op visuele wijze gericht te adverteren.

Zullen wij een vrijblijvend
adviesgesprek inplannen?