Google ads, Meer klanten werven door in google te adverteren

Wanneer mensen iets willen doen, kopen of ergens heen willen, zoeken ze op Google. Jouw advertentie kan op Google worden weergegeven precies op het moment wanneer iemand zoekt naar producten of services zoals die van jou.


Marketingstudio Foxbranding stelt voor jou een geschikte adwords campagne in om direct meer verkeer naar je website te trekken. Door te onderzoeken waar jou doelgroep naar zoekt en daarin te optimaliseren krijg je de beste resultaten en meer aanvragen via je website.

Laat je advertenties zien wanneer mensen zoeken naar wat jij te bieden hebt

Simpel voorbeeld:

Je vrouw vraagt je om stof te zuigen, je pakt de stofzuiger (Foxy), doet ‘m aan en je begint… Na een tijdje maakt Foxy lawaai en begint hij te roken. Kapot! Tijd dus voor een nieuwe stofzuiger!

Je pakt de telefoon en zoekt op google: “nieuwe stofzuiger” of “stofzuiger” om 1. de dichtstbijzijnde winkel te vinden waar ze stofzuigers verkopen, of 2. Om online een stofzuiger te bestellen.

Vervolgens krijg jij 3-4 advertenties te zien van bedrijven als Coolblue, Bol.com, Mediamarkt die jou een stofzuiger willen verkopen. Daaronder komen de op google maps aangegeven resultaten van winkels bij jou in de buurt die stofzuigers verkopen (betaalde bedrijven natuurlijk bovenaan). en pas daaronder komen de resultaten van bedrijven die veel tijd en geld investeren om op SEO goed te kunnen scoren.

Op deze manier heb je dus in no-time je nieuwe stofzuiger gevonden en kun je Foxy 2.0 een nieuw fijn thuis geven.

Het beste resultaat voor jou!

Wij zorgen er voor dat je gevonden wordt waar mensen naar zoeken als ze jouwn producten of diensten moeten hebben! Stel je verkoopt boxsprings, alle soorten en maten. Dan is het feitelijk zo dat elke concurrent dit ook doet. Wat ze vaak vergeten is om te adverteren naar trefwoorden als:

“Boxspring twijfelaar kopen”
“OUTLET BOXSPRING 180 X 200”
“BOXSPRING met hoofdbord”
“boxspring elektrisch verstelbaar”

Op deze manier kun je ontzettend goed gevonden worden door mensen die iets specifieks zoeken. Wanneer je een algemeen woord gebruikt is de concurrentie namelijk ontzettend hoog waardoor je dus 1. Minder relevante kliks kunt krijgen, en 2. De kosten per klik veel hoger zijn.

Wij helpen je graag met het inrichten van een Goolge Ads Campagne en blijven het indien naar wens maandelijks optimaliseren voor het beste resultaat!

Zullen wij een gratis adviesgesprek inplannen?